fbpx

ENREGISTRAMENT DE VIDEOCLIP

Les Cases de la Música ofereixen a bandes i artistes la possibilitat de generar càpsules audiovisuals promocionals amb els seus temes.
 • DESCRIPCIÓ

  Les Cases de la Música ofereixen a bandes i artistes la possibilitat de generar càpsules audiovisuals promocionals amb els seus temes. Es posarà a l'abast de les formacions els mitjans i professionals necessaris per poder crear aquest material.

  L'objectiu d'aquest programa és donar facilitats a propostes musicals d'interès per crear materials i continguts audiovisuals d'alta qualitat per compartir i promocionar-se.
 • BASES

  El programa consisteix en: Enregistrament de càpsules audiovisuals promocionals.

  El format d'aquestes càpsules canviarà depenent de la Casa de la Música que la produeixi, però en tots els casos l’objectiu és aconseguir un producte audiovisual de qualitat per a la promoció de la banda.
 • DESTINATARIS

  Es poden presentar solistes i formacions musicals de qualsevol gènere de música popular. Entenent per popular aquelles músiques modernes com blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc... (no clàssica) que presentin projectes originals i de creació pròpia. La convocatòria s'adreça a artistes emergents o en procés de professionalització.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  Com a criteri de selecció es valorarà l'interès de la proposta presentada pel grup, i es tindrà en compte sobretot l'originalitat, la qualitat i la projecció de les propostes musicals, la proximitat territorial a l’àrea d'actuació de les Cases de la Música, així com l'impacte d'aquesta ajuda en el desenvolupament i professionalització de la carrera de l'artista.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació al programa caldrà omplir i enviar un formulari amb les dades del grup o cantant, enllaços d'àudio o vídeo i dades de contacte.

  El grup o cantant s'obliga a permetre l'ús de la seva imatge per la promoció de l'activitat. El material resultant del programa serà publicat per primera vegada des dels mitjans propis de Cases de la Música (web, canal Youtube i xarxes socials)

  El grup o cantant s'haurà de comprometre a fer una presentació pública i divulgació d'aquest material. El logo de Cases de la Música apareixerà al principi i al final de cada càpsula.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

SANDRA MONFORT

2019

MÉS INFO

HOLA CHICA

2019

MÉS INFO

RADICAL DISTRICT

2019

MÉS INFO

ATRETZ

2019

MÉS INFO

MARBLE SHADOW

2019

MÉS INFO

CINE NÚRIA

2019

MÉS INFO

CUEVA MAPACHE

2019

MÉS INFO

SANDER CLASEN

2019

MÉS INFO

KUMBARA

2019

MÉS INFO

RELAT

2019

MÉS INFO

FESTUCS

2019

MÉS INFO

EL QUINTO CARAJILLO

2019

MÉS INFO

THINKIN' WILD

2019

MÉS INFO

SARA ROY

2019

MÉS INFO

TRAMA

2020

MÉS INFO

SHÍ

2020

MÉS INFO

KPUAVA COLLECTIVE

2020

MÉS INFO

LA SKA BRASS

2020

MÉS INFO

LIL RUSSIA & JAHZZMVN

2020

MÉS INFO

MIQUEL MOYA

2020

MÉS INFO

ET-CO

2020

MÉS INFO

THE OUTSIDE HOURS

2020

MÉS INFO

KORA

2020

MÉS INFO

INUK

2020

MÉS INFO

ALBA CARETA GROUP

2020

MÉS INFO

HOVEN

2020

MÉS INFO

LAURA POULAIN

2020

MÉS INFO

© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR