HOVEN

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2020 // ENREGISTRAMENT DE VIDEOCLIPS


BIO

Hoven es un nou projecte indie-folk del cantautor Pol Joven. Després de la separació de l’antic grup Thinkin' Wild, decideix crear aquest projecte amb un caire més emotiu i intimista. S'inspira en viatges, paisatges i vivències i les obres agafen referències a artistes com Ben Howard, Bon Iver, John Prine o John Denver.

MULTIMÈDIA

Hoven va presentar durant la nit del 21 de gener, el videoclip de la seva cançó “Away”, una càpsula audiovisual enregistrada gràcies al Programa de Suport a la Creació, amb el qual va estar becat l’artista amb l’ajut de càpsules audiovisuals.

“Away” és un dels temes més especials per l’artista, ja que està carregat d’un missatge molt profund i necessari. I és que intenta empatitzar i treure a relluir la realitat de totes aquelles persones que no tenen més opcions que marxar del seu país, per buscar una vida millor. “Crec que la cultura és una molt bona eina per denunciar i tractar problemes com aquest. Encara avui, moren milers de persones intentant creuar la Mar Mediterrània, i ara és el moment de crear consciència”

Càpsula enregistrada entre Lleida i el Delta de l'Ebre, durant el mes d'octubre de 2020. Realitzada amb la col·laboració de l’associació “Lleida pels Refugiats”. Baix la direcció de Borja Olalla. Idea original de Pol Joven.