ESCENARI CASES DE LA MÚSICA A LA FIRA DE LA MEDITERRÀNIA

Actuació a l'escenari Cases de la Música dins de la Fira Mediterrània de Manresa. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical.

CONVOCATÒRIA 2022

 • DESCRIPCIÓ

  Actuació a l'escenari Cases de la Música dins de la Fira Mediterrània de Manresa. Participació i aprofitament de les jornades per a professionals de la indústria musical.
 • BASES

  El programa consisteix en:
  Participació de la formació musical a la programació de la Fira Mediterrània de Manresa amb una actuació promocional a l’escenari Cases de la Música en horari de tarda-vespre a l’octubre 2021. Inclou acreditació a l’àrea professional de la Fira Mediterrània per a 2 membres de la formació musical per tal de poder fer tasca de contacte amb la indústria.
 • QUI HI POT ACCEDIR

  Es pot presentar qualsevol formació musical preferentment d’estil mediterrani resident a Catalunya.
 • A LA SELECCIÓ ES VALORARÀ

  L'interès de la proposta presentada per la formació musical i el seu caràcter emergent. La proximitat territorial a l’àrea d'actuació de les Cases de la Música. No haver participat a la programació de la Fira Mediterrània de Manresa en altres edicions.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació al programa, caldrà omplir i enviar el formulari que es facilitarà a la formació musical La formació musical ha de permetre l’enregistrament de concert i l'ús de la seva imatge per la promoció i difusió de l'activitat. La formació musical s'obliga a cedir almenys un dels temes enregistrats a la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya per poder utilitzar-lo per a divulgació; promoció i difusió de l’activitat i per a participar en el volum recopilatori anual de la revista Enderrock, REVOLUCIONEM LA MÚSICA.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada delegació de Casa de la Música i per l'equip motor de Cases de la Música.
 • CALENDARI

  Es poden presentar propostes des del 25 d'octubre al 13 de desembre de 2021.

  La resolució d'aquesta ajuda es farà pública el 10 de gener de 2022.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

AMAREN

2022

LASTA SANCO

2022

PASQUINES

2022

RAQUEL LÚA

2021

SVART VIN

2021

BLUEBELL DUET

2020

DROP COLLECTIVE

2020

ITZIPA

2020

MOMI MAIGA AFROJAZZ BAND

2020

EL QUINTO CARAJILLO

2019

HAMSA HAMSA

2019

KUMBARA

2019

ÓSCAR TORRES

2019