fbpx

ESCENARI CASES DE LA MÚSICA A LA FIRA DE LA MEDITERRÀNIA

Actuació a l'escenari Cases de la Música dins de la Fira Mediterrània de Manresa. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical.
 • DESCRIPCIÓ

  Actuació a l'escenari Cases de la Música dins de la Fira Mediterrània de Manresa. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda per aprofitar la seva participació a la fira i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents.
 • BASES

  El programa consisteix en: Participació de la banda o artista a la programació de la Fira Mediterrània de Manresa amb una actuació promocional a l’escenari Cases de la Música en horari de tarda/vespre. Programa d'acompanyament / tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda per aprofitar la seva participació a la fira i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents a la fira. Inclou acreditació a l’àrea professional de la Fira Mediterrània per a 2 membres de la banda per tal de poder fer aquesta tasca de contacte amb la indústria.
 • DESTINATARIS

  Es pot presentar qualsevol intèrpret o grup de música de qualsevol estil de música relacionat amb la temàtica de la Fira Mediterrània: músiques d’arrel tradicional, músiques del món amb especial atenció a la música Mediterrània, fusió, músiques urbanes i de carrer,... resident a Catalunya que tinguin algun treball editat en el format en què es presenten a la convocatòria.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  L'interès de la proposta presentada pel grup i el seu caràcter emergent.

  La proximitat territorial a l’àrea d'actuació de les Cases de la Música.

  No haver participat a la programació de la Fira Mediterrània de Manresa en altres edicions.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda caldrà omplir i enviar un formulari amb les dades del grup o cantant, enllaços d'àudio o vídeo i dades de contacte.

  El grup o cantant ha de permetre l'ús de la seva imatge per la promoció de l'activitat.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

BLUEBELL DUET

2020

DROP COLLECTIVE

2020

ITZIPA

2020

MOMI MAIGA AFROJAZZ BAND

2020

EL QUINTO CARAJILLO

2019

HAMSA HAMSA

2019

KUMBARA

2019

ÓSCAR TORRES

2019
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR