MIQUEL MOYA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2019 // GUANYADORS DE LA BECA D'ENREGISTRAMENT DE VIDEOCLIP


BIO

Miquel Moya (Barcelona, 1998) és un músic, compositor i cantautor català, que va debutar amb el seu treball discogràfic ‘IRIS’ (La Cupula Music, 2019). Un recull de set cançons que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a vuit mans entre Doods & Magrinyà i Santos & Fluren. "Mil Coses Que Faria Per Tu" va ser la carta de presentació d'un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de l'amistat i els valors que representa.

Miquel Moya va créixer envoltat d’un ambient familiar on la música sempre hi ha estat present. De ben petit va iniciar els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Cabrils, amb el piano com a instrument principal. Més tard, decideix formar-se i continuar cursant amb professionals de l’escola Eòlia i de l’Aula de Música Moderna & Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona.

Miquel Moya amb el seu teclat i la seva veu, juntament amb la solidesa i la calidesa dels músics que l'acompanyen, aconsegueixen aportar una sonoritat resultant sorprenent: aconseguint un estil propi i coherent amb una potència que promet un directe realment espectacular.