Nova convocatòria de les ajudes a la Creació de Cases de la Música que inclouen ajudes com enregistrament en estudi, producció de directes, creació de videoclips, ajuda a la composició amb Fundació SGAE o la participació en els escenaris Cases de la Música del Mercat de Música Viva de Vic, i la Fira Mediterrània de Manresa.

Aquesta edició tornem a incloure l’elecció del Grup Casa de la Música 2024, amb un projecte d’acompanyament per part de la Xarxa de Cases de la Música valorat en 5.000€ a una proposta musical seleccionada d'entre totes les propostes inscrites en aquesta convocatòria 2024.

El programa de suport a la creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar a tot el territori de Catalunya. Estem parlant de més de 700 formacions musicals inscrites a les darreres convocatòries, fet que el situa com una de les principals convocatòries a nivell musical del territori.

La convocatòria romandrà oberta des del 16 d’octubre fins al 17 de desembre. La resolució de les concessions de les ajudes es farà pública el 5 de febrer i es podrà consultar a través dels diferents canals de Cases de la Música.
Les propostes són seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l'equip gestor de les Cases de la Música.

ESCENARI MERCAT DE
MÚSICA VIVA DE VIC

ESCENARI FIRA DE
LA MEDITERRÀNIA

ENREGISTRAMENT
EN ESTUDI

PRODUCCIÓ
DE DIRECTES

ENREGISTRAMENT
DE VIDEOCLIP

AJUDA A LA
COMPOSICIÓ SGAE

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat