TROPICAL GALAXIA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // BECA PRODUCCIÓ DE DIRECTES

2021 // BECA CÀPSULES AUDIOVISUALS


BIO

2020. la vida a l’abisme. Tropical Galaxia neix en un dels moments més convulsos que recordarem durant molts anys. Enmig de la pandèmia i fruit de la necessitat de dos artistes d’explorar nous horitzons sonors i de buscar noves perspectives artístiques que aportin frescor al panorama musical català. Perquè ara més que mai, necessitem sortir del camí marcat, explorar noves vies que ens permetin connectar de nou entre nosaltres.

Una escletxa d’esperança, una nova galàxia. La música és el llenguatge, el codi. Un codi global per a un canvi global. I Tropical Galaxia es sumen a l’altaveu global per fer-ho possible. Per escoltar totes les veus, per connectar milers d’ànimes lliures sota una mateixa bandera. Perquè ballant és quan som lliures, i només podrem construir un món nou si ens alliberem abans nosaltres.

Que el sud ens marqui el nord. Tropical Galaxia explora nous horitzons sonors i ens connecta amb la nostra pròpia essència i amb la dels qui ens envolten sense importar qui són, d’on son, d’on vénen i on van. Una nova experiència sonora, amb la frescor del tròpic per poder connectar amb la música i entre nosaltres. Per ser una xarxa d’ànimes lliures, sense prejudicis, que trenquin motlles i esquemes.

Del Bages estant, Tropical Galaxia és una nova i trencadora proposta musical amb un nou format de directe. Un projecte a quatre mans, de producció pròpia, amb remescles exclusives i úniques. Un sound system urbà que combina la tradició jamaicana del dancehall i el moombah o influències globals com l’afrobeat i el brazilian funk amb l’electrònica més potent carregada d’adrenalina. Arrel i explosió en una perfecta connexió única que no deixarà a ningú indiferent.

Un nou so per una nova generació: una nova galàxia.