SARA TERRAZA & THE BLACK SHEEP

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // GUANYADORA BECA CÀPSULA AUDIOVISUALBIO

Sara Terraza és una jove cantautora nascuda el 1995 que, acompanyada per la banda The Black Sheep, ofereix música de sonoritat fresca i orgànica, d’estil Neosoul. Amb influències del soul més tradicional, el funk i el jazz, les composicions de la cantautora adopten un aire modern i actual, però sense oblidar les arrels.

Sara Terraza va començar el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Aretha Franklin, Nina Simone, Ms. Lauryn Hill o Erikah Badu. Amb molta inquietud musical, també té influències de grups com Hiatus Kaiyote, o projectes liderats per músics com D’Angelo o Robert Glasper.

El seu primer treball discogràfic és Sara Terraza & The Black Sheep (RGB, 2017), on ja definia una proposta rica i contundent. Després de la presentació de l’EP a la Jazz Cava de Vic, ha trepitjat escenaris com el Sunset Jazz Club de Girona o el Festival de Pedralbes de Barcelona, i ha participat en projectes de gran dimensió com ‘La Marató de TV3’ (2017).

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions, acuradament triats i arreglats de manera conjunta amb els músics que integren el projecte i que han estat amb ella des de l’inici.