Sona9 és un concurs de música emergent en català, un certamen en el qual participem des de Cases de la Música, atorgant un dels premis.

D’aquesta manera, el premi Cases de la Música es concedirà al grup o solista amb més projecció de futur seleccionat entre els 18 grups classificats de la fase preliminar del Sona9, segons la tria dels professionals de les Cases de la Música de Catalunya.

Com a premi per al guanyador, s’oferirà un programa de tutoría/coaching a la Incubadora Musical de Cases de la Música, que té com a finalitat ajudar al grup o solista a donar un salt qualitatiu en la seva carrera musical en diferents àrees, com producció, gravació, gestió, assessorament, seguiment de la carrera musical del grup i ajut a la creació.

IGLÚ
(2023)

Duo britànic-català establert a Barcelona que busca assentar-se en el panorama musical català amb una proposta diferent al que ens solem trobar. Lluny del pop-rock i de l'urbà, s'endinsen en produccions més modernes i fresques, ficant-se de ple en el bedroom pop.

AINA KODA
(2022)

Aina Koda és un grup de rap del País Valencià format per Aina Nogueroles (veu i lletres) i Adam González (productor i Dj). Lletres protesta i amb un toc d'humor és el que més caracteritza a aquesta proposta artística que amb només 20 anys publiquen el seu disc debut Percal.

MICROHOMES
(2021)

Els barcelonins aconsegueixen fer-se un lloc al concurs de música emergent en català Sona9 del 2021, del qual surten guanyadors del Premi Joventut - Cases de la Música, i entren de ple a l’escena musical en català.

POL BORDAS
(2020)

Pol Bordas arriba des de Girona amb una aposta per les músiques urbanes. Música per ballar, cantar i pensar és el que l'artista presenta en els seus temes. Polivalent, polifacètic i innovador, les seves influències vénen del jazz al trap, el rock, la música clàssica o el funk i d'artistes com KASE.O, Kendrick Lamar o Ayax & Prok.

RELAT
(2019)

Pocs primers anys de vida han estat tan intensos i prometedors com el del Relat. Finalistes al Sona9, Premi Cases de la Música, guanyadors dels premis populars de La Cançó de Salitja i l’Inèdit de Llambrilles, concerts al Mercat de Música Viva de Vic, La Mercè i a sales com la Platea de Girona, la Cabra de Vic o El Torín d’Olot.

PLOU
(2018)

Plou, una banda jove de pop-folk formada entre l'Eixample i el Baix Camp. Desembarquen a l'escena músical catalana amb moltes ganes d'aprendre i aportar aire fresc amb la seva música; un cocktail de pop-folk que desprèn emoció i festa a la vegada.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat