fbpx

ESCENARI CASES DE LA MÚSICA AL MMVV

Actuació a l'escenari Cases de la Música dins del Mercat de Música Viva de Vic. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical.
 • DESCRIPCIÓ

  Actuació a l'escenari Cases de la Música dins del Mercat de Música Viva de Vic. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda o artista per aprofitar la seva participació al mercat i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents al mercat.
 • BASES

  Les ajudes consistiran en:

  Participació de la banda o artista a la programació del MMVV amb un showcase a l’escenari Cases de la Música. Aquesta és una actuació promocional d’uns 30 minuts.

  Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical a la banda per aprofitar la seva participació al mercat i donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents a mercat. Inclou acreditació a l’àrea professional del MMVV per a 2 membres de la banda per tal de poder fer aquesta tasca de contacte amb la indústria.
 • DESTINATARIS

  Es pot presentar qualsevol intèrpret o grup de música de qualsevol estil de música popular, entenent per popular aquelles músiques modernes com: blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc... (no clàssica), resident a Catalunya que tinguin algun treball editat en el format en què es presenten a la convocatòria.
 • CRITERIS DE SELECCIÓ

  L'interès de la proposta presentada pel grup i el seu caràcter emergent.

  La proximitat territorial a l’àrea d'actuació de les Cases de la Música.

  No haver participat en la programació del MMVV en altres edicions.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació caldrà omplir i enviar un formulari amb les dades del grup o cantant, enllaços d'àudio o vídeo i dades de contacte.

  El grup o cantant ha de permetre l'ús de la seva imatge per la promoció de l'activitat.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

LA MULATA

2020

PACHAWA SOUND

2020

BIO

PRESIDENT XAI

2020

FOK

2019

BIO

RELAT

2019

RUPITS

2019

TRIBADE

2019
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR