ESCENARI CASES DE LA MÚSICA AL MMVV

Actuació a l'escenari Cases de la Música dins del Mercat de Música Viva de Vic. Programa d'acompanyament/tutoria d'introducció a la indústria musical.

CONVOCATÒRIA 2022

 • DESCRIPCIÓ

  Actuació a l'escenari Cases de la Música a la programació del Mercat de Música Viva de Vic. Participació i aprofitament de les jornades per a professionals de la indústria musical. Donar a conèixer el seu projecte als agents musicals presents al mercat.
 • BASES

  Les ajudes  consistiran en:
  Participació de la formació musical a la programació del MMVV amb un showcase a l’escenari Cases de la Música el dijous dia 16 de setembre al vespre.

  Aquesta és una actuació promocional d’uns 30 minuts.

  Inclou acreditació a l’àrea professional del MMVV per a 2 membres de la formació musical per tal de poder fer aquesta tasca de contacte amb la indústria.
 • QUI HI POT ACCEDIR

  Es pot presentar qualsevol formació musical de música moderna resident a Catalunya.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  Per formalitzar la demanda de participació al programa, caldrà omplir i enviar el formulari que es facilitarà a la formació musical La formació musical ha de permetre l’enregistrament de concert i l'ús de la seva imatge per la promoció i difusió de l'activitat. La formació musical s'obliga a cedir almenys un dels temes enregistrats a la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya per poder utilitzar-lo per a divulgació; promoció i difusió de l’activitat i per a participar en el volum recopilatori anual de la revista Enderrock, REVOLUCIONEM LA MÚSICA.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals de cada delegació de Casa de la Música i per l'equip motor de Cases de la Música.
 • CALENDARI

  Es poden presentar propostes des del 25 d'octubre al 13 de desembre de 2021.

  La resolució d'aquesta ajuda es farà pública el 10 de gener de 2022.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

REMEI DE CA LA FRESCA

2022

SECUNDÀRIA

2022

SUBLIMINAL

2022

HABLA DE MÍ EN PRESENTE

2021

KUMBARA

2021

LASTA SANCO

2021

LA MULATA

2020

PACHAWA SOUND

2020

PRESIDENT XAI

2020

FOK

2019

RELAT

2019

RUPITS

2019

TRIBADE

2019