FORMACIÓ TÈCNICA GIRONÈS

La formació tècnica és un dels pilars bàsics de Cases de la Música, que treballa per oferir cursos que tenen com a objectiu formar tot tipus de professionals del món de la música. D’aquesta manera, s’han establert diferents línies de treball. D’una banda, juntament amb l’ETECAM, es duen a terme graus tècnics, tant en so per a audiovisuals i espectacles, com en video DJ i so. D’altra banda, també s'organitzen tallers, dirigits a altres perfils professionals, com els cursos de fotografia, el de sonorització de concerts o el de l’utilització d’equips de so.
L’ETECAM és un centre privat que imparteix i emet les titulacions oficials de Grau Mitjà en vídeo, dj i so i el Grau Superior en so per a audiovisuals i espectacles.

Disposa de 1640 metres quadrats repartits en dos edificis: 440m2 a la Factoria Cultural Coma Cros i 1200m2 a la Sala Auditori La Mirona, ambdòs a Salt.

Les instal·lacions estan formades per dues aules polivalents destinades principalment a classes teòriques, una aula estudi, dues aules tècniques, una aula escenari i una biblioteca, a més dels despatxos de professorat i administració.

GRAU SUPERIOR DE SO PER
A AUDIOVISUALS I ESPECTACLES

GRAU MITJÀ
DE VÍDEO DJ I SO

  • CURSOS GIRONÈS

GIRONÈS
LLEIDA
L'HOSPITALET
MANRESA
MATARÓ
TERRASSA

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat