FOTOGRAFIA APLICADA A LA MÚSICA amb Rafa Ariño // TALLER ONLINE
A càrrec de: RAFA ARIÑO

Dimecres 4 de novembre
DURACIÓ: 1.00 H
PREU: GRATUÏT

“Les persones creixen amb els seus somnis i jo vaig tenir la meva primera càmera Reflex amb 14 anys. Des d'aquesta perspectiva, i a aquesta edat, vaig començar a veure el món, no només amb els meus ulls i la seva equivalència a l'angle de visió d'un 50 mm, sinó que a mesura que creixia, també ho feien els meus angles i totes les perspectives, tan variades com les pròpies òptiques d'una càmera. Aquests camins em van portar a la fotografia de premsa, moda, viatges extrems, al reportatge social en general i al meu últim projecte dedicat al món de la música, Girant Amb ..

Sent fotògraf de premsa durant 10 anys, he treballat a la Vanguardia, Diari Segre, Agència Alfaquí, entre d'altres, i per a diverses agències de moda i publicitat. He viatjat pels cinc continents durant 7 anys amb el meu equip Lleida World Extrem, de Sibèria al Iemen, d'Etiòpia a Ushuaia i de l'Bàltic a Tarifa, en els quals vaig tenir el privilegi de fotografiar i conviure amb cultures totalment diferents a les que estic acostumat, per així poder reflectir amb la meva càmera la problemàtica d'aquestes tribus mil·lenàries que estan a punt de desaparèixer.

El reportatge social també forma part de la meva professió, fotografiant moments molt especials. Des del primer petó d'uns nuvis fins a les noces d'or d'una parella d'enamorats; des dels primers passos d'un nen fins al seu primer book per a una agència de moda. Un altre camp al qual em dedico és el de la fotografia publicitària, tant de producte com corporativa, book per a agències de moda, catàlegs, etc. Com fotògraf d'esdeveniments, concerts, festivals de bandes, arts escèniques en general, he col·laborat i col·laboro amb grups com Vetusta Morla, Dorian, Sidonie, entre d'altres. He treballat en publicacions com «Quatre milions de cops» autobiografia d'Eric, bateria de Los Planetas i amb revistes especialitzades com MONDOSONORO.

En el meu projecte Girant Amb ... combino dues de les meves grans passions: la música i la fotografia, vivint el dia a dia amb bandes i artistes de música nacional de primer nivell. De tota aquesta aventura han sorgit: un llibre, que ja va per la seva segona edició, una exposició de fotografies de grans dimensions que ja ha visitat diverses ciutats, sessions de música amb projeccions, un festival, workshops especialitzats i més coses que van sorgint. No és només fotografia, és una forma de vida.”

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat