FL STUDIO (FRUITY LOOPS) // TALLER ONLINE


A càrrec de: Toni Llobet
Dijous 5 de novembre
DURACIÓ: 2.00 H
PREU: GRATUÏT

El FL Studio (Fruity Loops) és un DAW (Digital Audio Workstation), que es caracteritza per la seva senzillesa i per l’automatització dels seus clips fins formar un patró específic. D’entre ells, el més destacable és l’editor d’audio (Edison).

En aquest curs, Toni Llobet explicarà les eines bàsiques d’aquest software tan utilitzat en el procés de producció musical. Eines que es centren en:

Step Sequencer: És una de les finestres més importants i destacables, des d’on es controlen els sintetitzadors, el FX, els samplers.

Piano Roll: És l’eina principal de qualsevol DAW. Es tracta d’un teclat virtual on es col·loquen les notes musicals i de les quals sortiran les melodies sobre les que es treballaran.

Playlist: Llista de reproducció on es col·locaran els diferents paterns o samplers.

Mixer: Taula de volums, des de la qual es regulen els volums, des d’on s’escullen els efectes i des d’on s’equalitza el tema.

Sample Browser: Permet buscar, de manera ràpida, diferents samplers com el KICK, SNARE, HI-HAT, FX o SFX, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat