COM APROFITAR TIKTOK PER AL NOSTRE PROJECTE MUSICAL

A càrrec de: Carlo Sabartés (experta en xarxes socials i road manager de Sopa de Cabra i Lildami).

Dijous 16 de març
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció prèvia per accedir online a la trobada)

Si parlem de plataformes digitals revolucionàries, hem de parar-nos en TikTok, la xarxa social per excel·lència que, avui en dia, ha desbancat a la resta, convertint-se en imprescindible per tota una generació de joves. Però com poden aprofitar-la els músics?

És per això que Carlo Sabartés ens impartirà una classe magistral sobre TikTok. Aprendrem a fer servir la plataforma des del principi: nivell usuari per a donar vida al nostre perfil de forma periòdica i de forma estratègica per cobrir llançaments de productes musicals.

El taller es dividirà en tres grans blocs: al primer veurem què és i com funciona. Veurem en detall la interfície de la plataforma, com funciona l'algoritme i com trobar les tendències. Al segon bloc aprofundirem en l'estratègia de llançament d'un producte musical, les seves fases i analitzarem exemples pràctics d'altres artistes. Finalment, en un bloc més pràctic ensenyarem tècniques d'edició fent servir dos editors de vídeo: el nadiu de la xarxa social i una aplicació gratuïta externa, Cap Cut.

Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones que formen part d'un projecte musical i tenen ganes d'entrar en el món de TikTok. En aquest taller també es donaran indicacions per a generar contingut que poden servir per a altres xarxes socials com, per exemple, Instagram Reels. TikTok està revolucionant la manera de comunicar-se a xarxes i ha demostrat que és, de lluny, la xarxa social amb més possibilitats d'arribar a públic nou amb pocs recursos. Per això en aquest taller explicarem com aprofitar-la al màxim per al nostre projecte musical.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat