TALLER SOBRE AUTOEDICIÓ MUSICAL PER A ARTISTES

A càrrec de: Carles Pauné (creador del projecte musical paunezz i exmembre de JOKB)

Dijous 9 de febrer
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció prèvia per accedir online a la trobada)

Ets artista emergent o tens una banda? Vols publicar el teu treball discogràfic, però no saps com fer-ho? Carles Pauné (creador del projecte musical paunezz i exmembre de JOKB) ens visita i impartirà una xerrada dirigida a tots aquells músics que, bé tinguin pensat publicar ells mateixos els seus propis treballs, o que, per contra, estiguin valorant trucar a les portes d'una discogràfica o segell.

D'aquesta manera, la classe magistral es dividirà en dos blocs. El primer abordarà, des d’una perspectiva general, els processos industrials musicals per a l'edició d'un treball discogràfic, des del punt de vista de l'artista petit, comparant-ho amb les maneres de treballar d'empreses multinacionals. En la segona part, es posarà èmfasi en el cas concret del Carles (paunezz), que ens explicarà la seva experiència; i ens aportarà dades reals del seu projecte i d'altres similars perquè ens puguem fer una idea del que suposa l'autoedició. També es parlarà de les eines de les quals es poden disposar en l'actualitat.

L'espai de trobada perfecte per poder intercanviar idees, sensacions i experiències entre artistes i bandes.

Carles Pauné va estudiar Comunicació Audiovisual a la UAB. Lidera el projecte musical "paunezz" amb el qual va treure l'any 2021 va publicar el seu primer EP. Anteriorment, havia format part d'altres bandes actuant en escenaris com l'Acampada Jove o el Festival Bioritme. És productor audiovisual en el camp dels videoclips i la publicitat (Col3trane, Away) i en el passat ha treballat en mitjans de comunicació com Rac 1 i iCat FM, i mitjans de premsa local.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat