MASTERCLASS DE VIOLÍ AMB CHRISTOPH MALLINGER | ONLINE

A càrrec de: Christoph Mallinger (violinista i docent de violí en reconegudes escoles com JAM MUSIC LAB o PopAkademie de Vienna)

Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)

Dijous 18 de novembre
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció previa per accedir online a la trobada)

Christoph Mallinger impartirà una masterclass de violí al Centre de Creació Musical. Una activitat en la qual repassarem les particularitats d’aquest instrument, la seva utilització adequada segons el context en el que ens trobem, i els conceptes i elements essencials per aprendre a tocar-ho. En aquest sentit, també ens explicarà les tècniques primordials que ens dona.

Una xerrada prodigiosa a càrrec d’una de les personalitats més rellevants del món de la música. Christoph Mallinger és violinista i docent de violí en reconegudes escoles com JAM MUSIC LAB o PopAkademie de Vienna. També ha estat professor a l’ESMUC i ha participat a diferents Jazzworkshops internacionals.

A més a més, ha realitzat nombrosos concerts a alguns dels festivals de jazz més representatius del món: Stanford, Barcelona, L’Havana o Santiago de Xile. I ha format part de bandes com Andrea Motis Group, HalliGalli Quartet o Sugar Daisy’s Hot Club, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat