SOC AUTOR | Com avançar cap a la professionalització?

ONLINE 19:00h


DATA: DIJOUS 10 DE DESEMBRE
HORA: 19:00h
LLOC: Online (via Zoom)
PREU: GRATUÏT amb inscripció prèvia

*Tots els inscrits rebran un correu el mateix dimarts a les 15h amb l'enllaç de la sessió i les instruccions per accedir-hi.
PONENTS: Natxo Tarrés, Ivette Nadal, Eduard Bacardí

Natxo Tarrés
Músic, cantant i compositor. Forma part de la banda manresana Gossos, amb qui l'any 2018 van anunciar una aturada indefinida després 25 anys sobre els escenaris. Paral·lelament Natxo Tarrés també forma part del Consell Territorial a Catalunya de SGAE.
Ivette Nadal
Cantautora i poetessa, Ivette Nadal és una de les artistes més inquietes de casa nostra. Durant els seus més de tres anys de trajectòria ha publicat cinc discos. Recentment, ha treballat amb artistes com Caïm Riba o Pascal Comelade a part de formar part del projecte col·lectiu Les Kol·lontai.
Eduard Bacardí
Coordinador de Casa de la Música de L'Hospitalet, on treballa des del 2009. Actualment a més, també és coordinador de l'Àrea de Suport a la Creació de les Cases de la Música de Catalunya. Procedent del teixit associatiu cultural de la Ciutat de L'Hospitalet va ser durant deu anys (2004-2014) propietari i programador de la petita sala de concerts "La Resistència". També ha participat i participa en l'organització i programació d'esdeveniments com el Festival Esperanzah!, Festa de la Diversitat de L'Hospitalet, Festes de Primavera o el Festival Per Amor a L'Hart.

La Tornada

SGAE Catalunya

Cases de la Música

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat