SOC AUTOR | Com trobar concerts?

Caves Jané Ventura - El Vendrell 11:15h


DATA: DISSABTE 24 D'OCTUBRE
HORA: 11:15h
LLOC: Caves Jané Ventura (C/ de Calafell, 2 EL VENDRELL)

PREU: ENTRADA GRATUÏTA amb inscripció prèvia a www.latornada.cat


El programa formatiu Soc Autor, organitzat per la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música, arriba a El Vendrell en el marc del festival BPFest

Dani Boada, Carles Tenesa i Pau Lobo debatran sobre com trobar concerts en una taula rodona per a músics emergents


Impulsar un grup de música és una aventura carregada de dificultats i de dubtes, i més ara amb les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19. De fet, hi ha una pregunta que tot músic s'ha fet milers de vegades: Com aconsegueixo trobar concerts? La resposta no és fàcil i no hi ha una fórmula màgica.

El programa formatiu Soc Autor que impulsen la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música i que, en aquesta ocasió, compta amb el suport de l'Associació de Músics del Baix Penedès, hi vol aportar una mica de llum a partir dels punts de vista de diversos professionals del sector que participaran en una taula rodona.

La cita serà el dissabte 24 d’octubre, a les 11.15 hores, al Celler Jané Ventura d’El Vendrell (c/ de Calafell, 2), en el marc del festival BPFest. Hi participaran Dani Boada, expert en desenvolupament artístic i mànager entre d'altres artistes d'Alfred García; Carles Tenesa «Litus», responsable de l'empresa de management Propaganda pel fet!, i Pau Lobo, compositor, lletrista i cantant de La Sra. Tomasa.

Tots ells aportaran la seva visió i experiència, i les posaran al servei dels assistents. L'objectiu és analitzar les dificultats i les oportunitats amb què es troben els artistes emergents a l'hora de buscar i trobar concerts, i com poden millorar la seva incidència en el món de la música en viu i aconseguir professionalitzar el seu projecte.

L'acte vol ser una eina formativa i s’adreça als autors per ajudar-los a tirar endavant els seus projectes musicals. La iniciativa Soc Autor posa en primera línia la feina de l'autor per dotar-lo d'eines, oferir-li assessorament i formació, i afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa. L'objectiu de Soc Autor és, novament, promoure el fet autoral, reconèixer la tasca d'aquest col·lectiu i enriquir-lo en coneixements.


DANI BOADA 
(expert en desenvolupament artístic i mànager d'Alfred García, entre altres)
CARLES TENESA, 'LITUS' 
(responsable de Propaganda pel fet!)
PAU LOBO 
(compositor, lletrista i cantant de La Sra. Tomasa)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat