CORPUS - TERRASSA NOVES TENDÈNCIES

EL VAPOR 9, 10 i 11 d'Octubre


CORPUS de Xavier Bobés
Espectacle escènic on es combinen música, arts plàstiques i teatre
Durada: 50 minuts

Preu: 11€
Lloc: El Vapor, espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa- C/Mare de Déu dels Àngels, 76.

Horaris: 9 d’octubre a les 20h, 10 d’octubre a les 18h i a les 20h, 11 d’octubre a les 12h
En col·laboració amb el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT), els dies 9, 10 i 11 d'octubre El Vapor acollirà l'espectacle Corpus , de Xavier Bobés.
Bobés és creador de la companyia Playground, amb la qual ha produït espectacles com El cap als núvols o Monstres, a més de participar en col·laboracions amb Jomi Oligor i Shaday Larios, ambdós figures presents en esdeveniments de renom com el Festival Grec.
A Corpus, Xavier Bobés proposa un espectacle íntim (només 25 persones), que protagonitza amb la violoncel·lista Frances Bartlett i amb una peça escultòrica. Música, arts plàstiques i escena, doncs, coincideixen en una proposta que es desenvolupa en el centre d’un cercle format pel mateix públic, que assisteix a la construcció d’un paisatge que cadascú interpreta a la seva manera. Aquí, els cossos humans dialoguen amb el cos animal o vegetal en una exploració de la relació que mantenim amb la natura i, especialment, amb els objectes.
Sons barrocs interpretats en viu acompanyaran un muntatge sense una trama ni una història definida. Un espectacle que porta que els assistents es plantegin diverses qüestions; quin vincle s’estableix amb un objecte pensat per ser exposat? Quina relació hi ha entre una peça inacabada, en transformació, el nostre cos en canvi constant o la fusta d’un arbre que creix i que també és diferent a cada moment?
Un espectacle que convida a la reflexió poètica sobre la cosificació que cerca trobar la manera d'interpretar-la, transformar-la i representar-la.


INTÈRPRETS
Xavier Bobés: Creació i interpretació escènica:
Gerard Mas: Creació escultòrica
Frances Bartlett: Concepció i interpretació musical
Pep Aymerich : Construcció de l’espai escènic
Cube.bz: Creació lumínica
Imma Bové: Producció
Eric de Sarria: Assessorament en la creació
CarmePuigdevalliPlantéS: Vestuari

Les entrades es poden adquirir per un preu d'11€. Podeu fer-ho a través del link que trobareu a continuació.

RESERVA ENTRADA

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat