INICIACIÓ AL MÓN DE LA IL·LUMINACIÓ PER A ESPECTACLES

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL 16:00 h.

A càrrec de: Àlex Romero
Tècnic de la Sala Stroika + GREEN VALLEY
Dimarts 6 d'octubre + Dijous 8 d'octubre
DURACIÓ: 4.00 H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)

A Cases de la Música apostem per la formació de professionals en diferents àmbits de la indústria musical. Per aquest motiu, organitzarem un curs de dues dies de duració, on explicarem les eines bàsiques per iniciar-se en el món de la il·luminació per a espectacles. I Àlex Romero, tècnic de la Sala Stroika, serà l’encarregat de dur a terme aquesta masterclass, en la qual tractarem els següents aspectes:

Física de la llum. Breu introducció al procés més científic de la llum, com a forma d’energia: des de quina es la seva naturalesa fins com es reflecteix.

Electrònica. Explicació del funcionament electrònic dels elements i materials que formen part d’aquest procés.

Protocols i Xarxes. Diferenciació dels distints protocols o reglaments de comunicació que es necessiten.

Convencional i Led. Anàlisi dels diferents tipus de llums utilitzades a dia d’avui. A més de la introducció de la robòtica mòbil.

Estructures. Explicació de tots els materials que es necessiten en cada tipus d’esdeveniments culturals o d’espectacles, per tenir una il·luminació adequada.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat