PROJECTE ESSKEETIT | Curs intensiu d’introducció al beatmaking

LA MARFÀ De 10h a 13:30h.


DEL 13 DE JULIOL AL 17 DE JULIOL DEL 2020
PREU: 50€

Curs d’aproximació a la creació de ritmes instrumentals com a recurs fonamental de la producció musical en les músiques urbanes (rap, hip-hop, trap o altres). Des d’una vessant pràctica i una metodologia participativa, es tractarà tot el procés creatiu vinculat al beatmaking: la conceptualització, les tècniques, eines i instruments principals, i una aproximació a l’harmonia.

Els continguts que es tractaran són:

1. Contextualització de la producció i el beatmaking: rerefons històric, lèxic i eines principals.
2. Anàlisi de temes referents i elements que el componen. El loop com a unitat base.
3. Diferències i possibilitats del MIDI i l’àudio. Introducció a instruments de producció específics: Drum Rack, Sampler, Simpler, Warp.
4. Harmonia. Aplicació pràctica i conceptes principals.
5. Introducció a la mescla: Freqüències, dimensions i processos bàsics; equalització, compressió, distorsió i limitació.
6. Introducció a l’enregistrament de veus.
7. Formats i mètodes de publicació i distribució.
8. Introducció a la creació de Live Sets.


A càrrec de: Vicenç Josep i Oleguer Montané, músics i pedagogs. Hi col·labora: EUMES, Arrels Urbanes, Associació Brainstorming, Heal Hop i Erol Urbà.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat