CAMPUS ROCK 2020

LA MARFÀ De 10h a 20h.


DEL 20 DE JULIOL AL 23 DE JULIOL DEL 2020
PREU: 120€

El Campus Rock és un casal musical de pop-rock per a joves a partir de 12 anys. Hi poden participar joves músics de tots els instruments, tant elèctrics com acústics. Al Campus Rock l'activitat principal és la pràctica conjunta en grups o bandes de pop-rock (combos). El tutor d’instrument i de veu acompanya permanentment els combos per resoldre dubtes musicals i millorar l'aprenentatge.

Durant el Campus Rock es treballarà també sobre la composició de cançons. Això donarà peu a què els participants presentin les seves pròpies cançons i composicions que, amb l’ajuda dels seus companys, interpretaran en directe en un concert final el 23 de juliol. Per a aquesta fita hauran de preparar-se en tots els vessants, tant artístics com tècnics.

El Campus Rock tindrà lloc del 20 al 23 de juliol a La Marfà - Centre de Creació Musical. És recomanable tenir uns coneixements mínims de 3 anys de pràctica.

Preu: 120 € (Sense servei de menjador).
Inscripcions obertes des del 6 d'abril
Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 20h.
Edats: a partir de 12 anys (es recomana una experiència mínima de tres anys de pràctica amb l’instrument)
A càrrec de: Jimmy Piñol (Lax’n’Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible, Menaix a Truà), Joan-Pau Chaves (Els Pets) i David Ibarz. Ho organitza: Associació per al Diàleg de la Música –ADIM i La Marfà - Centre de Creació Musical. Hi col·labora: Casa de la Música del Gironès. Amb el suport de: Fundació SGAE, Diputació de Girona i Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya:




SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat