L’IMPERI DE LES PANTALLES I LA MÚSICA DOMINANT EN NENS I ADOLESCENTS amb JON E ILLESCAS

ON-LINE (ZOOM) 18:00 h.

A càrrec de JON E ILLESCAS
DURACIÓ: 1.00 H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PLATAFORMA: ZOOM (Rebràs un what's app abans de la cita)

Com es pot avançar en igualtat, respecte, pau i convivència cívica si es difon el sexisme, la vulgaritat, l'explotació, el narcotràfic, l'agressivitat i la violència? Com fomentar la cultura si es promou la ignorància? A qui interessa que es mantingui aquesta toxicitat pedagògica? Podem fer alguna cosa per canviar-la? Com es pot avançar en igualtat quan el teu cantant de moda presumeix de riquesa o emmordassa la seva exnòvia al maleter d'un cotxe en videoclips vistos per milions d'adolescents? Com valorar la cultura i l'educació si no cal estudiar per «triomfar» i els famosos presumeixen de no haver-se llegit un llibre en la seva vida?

Jon E. Illescas Martínez (Oriola, 1982) és tot un referent sobre cultura, geopolítica, art, comunicació i economia, autor de més de de seixanta publicacions i autor dels llibres Nepal, la revolució desconeguda (Viejo Topo 2012) La dictadura del videoclip (Viejo Topo 2015) i La Educación Tóxica (Viejo Topo 2019). En aquest últim, l’autor analitza com els continguts audiovisuals que eduquen als joves a través de les pantalles, freqüentment, són contraris als Drets Humans.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat