SESSIONS LP #39 "WHAT'S GOING ON" DE MARVIN GAYE


A Càrrec de Lalo López i Edu Bonet

Dissabte 06 de març

Lloc: La Marfà, Espai de Creació de Girona. La sessió es farà presencial amb inscripció prèvia i, també, es retransmetrà en streaming des d'aquesta pàgina.

Al tombant de 1970 Marvin Gaye, el Príncep de la Motown, resolgué tot de conflictes personals i professionals amb un disc conceptual que es desviava de la seva trajectòria anterior i es presentava amb una nova estètica i temàtica. Assumint també el rol de productor prengué un to més informal i es feu acompanyar pels Funk Brothers, per plantejar noves composicions carregades amb lletres crues sobre els conflictes racials, la guerra, les desigualtats i la violència als carrers. Tot i les reticències de la pròpia discogràfica per publicar-lo, el disc fou un èxit immediat i encara és considerat una de les obres mestres de la música popular del segle XX.

A càrrec de Lalo López, compositor, productor, músic i agitador de l’escena musical afroamericana estatal. Membre del col·lectiu Nación Funk, plataforma de creació i difusió de bandes com Fundación Tony Manero, Chocadelia Internacional i Cardova, dels quals en forma part. Col·laborador amb Joe Bataan & Los Fulanos, Achilifunk Sound System, ha estat guitarrista amb The Excitements, Albert Pla & Pascal Comelade, i actualment amb Joel Sarakula. És divulgador de la música afroamericana a través de les seves xerrades sobre historia del Funk, i de la feina d’artista al programa Flipart de la Diputació de Barcelona als instituts catalans.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Lalo López, compositor, productor, músic. Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès. Hi col·labora: Black Music Festival

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat