SESSIONS LP #42 "SONGS OF LEONARD COHEN"

La Marfà 12h.A la Marfà de Girona

Gratuït

Publicat en el moment àlgid de la cultura hippie, l’àlbum de debut del cantant canadenc sonava fosc i complex, completament diferent a tot el que sonava en aquell moment. El disc presentava un autor que, més que estar influenciat per la literatura de calat profund, prenia el camí de les cançons havent-se forjat abans tota una reputació com a poeta i novel·lista.

A temes com "Suzanne" o "Sisters of Mercy", el poeta convertit en músic apareix com un home que passeja per carrerons poc il·luminats, entre l'alienació i la desesperació, xiuxiuejant les seves cançons a l’oient i generant un ambient misteriós. Un estil singular que Cohen va crear i que no ha estat prou lloat.

A càrrec de David Carabén, cantant, guitarrista i compositor de Mishima.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat