Autoedició i autogestió de drets de propietat intel·lectual

VIRTUAL 19:00 h.


Dimecres 27 d'octubre
HORARI: A les 19h
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
VIRTUAL

Xerrada orientada a persones que es dediquen a la creació musical, així com a agents culturals. Com mantenir el control sobre les nostres obres i enregistraments, a quins problemes i dificultats ens enfrontem al publicar continguts a Internet, i de quines eines disposem per a una autogestió efectiva, seran els temes clau a tractar en la ponència i col·loqui posterior.
Amb Ainara LeGardon, música i artista autogestionada, experta en propietat intel·lectual. Música i artista autogestionada, porta en actiu més de 25 anys. Els seus 7 discos en solitari han estat lloats per la premsa especialitzada i són considerats com a referents en l'escena independent de l'estat. Al marge de l'àmbit del rock, Ainara LeGardon desenvolupa un prolífic treball en el camp de la música experimental i la improvisació, tant en solitari com formant part de diferents col·lectius i peces escèniques. Activista de la filosofia "Do it yourself" i experta en Propietat Intel·lectual, compagina la impartició de tallers i xerrades al voltant de l'autogestió cultural amb la seva faceta artística.

A càrrec de: Ainara LeGardon, música i artista autogestionada, experta en propietat intel·lectual. Ho organitza: Cooperativa Bit Lab Cultural i La Marfà – Centre de Creació Musical. Hi col·labora: ICEC Cultura Digital, La Caixa de Ressonància de l’SMAC! (Sindicat de Músics Activistes de Catalunya) i Fira d’Economia Solidària.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat