Sessions LP #57 "At last!" d'Etta James | La Marfà

GIRONÈS   La Marfà   BLACK MUSIC FESTIVAL   SESSIONS LP   12h

Sessions LP #57 "At last!" d'Etta James amb Koko-Jean Davis
Lloc: La Marfà, Girona
Dia: Dissabte 16 de març
Preu: Gratuït
Horari: 12:00h

LP #55 "At last!"
No és casualitat que les grans veus femenines del segle passat comparteixin una infància traumàtica carregada d’abusos i uns inicis al cor de l’església que desembocaven prematurament en una carrera artística tutelada per alguna figura masculina que acabava sent la seva sort i la seva desgràcia.
Etta James també forma part d’aquest grup i és amb el seu disc de debut en solitari que culmina un procés d’alts i baixos per consolidar-se com a artista de l’escena R&B per compte propi.
At last!, publicat el 1960, va ser produït per Leonard Chess, que explotà tot el potencial de la veu de la cantant en un repertori que anava més enllà del rhythm-and-blues, navegant pel jazz i fins i tot el pop, i amb una producció elegant que comptava fins i tot amb arranjaments orquestrals.
A càrrec de Koko Jean Davis, cantant. Actualment lidera el seu projecte Koko-Jean & The Tonics, anteriorment va ser cantant amb The Excitements.
L’àlbum es considera un dels pilars fundacionals del protopunk i del garatge, i tot i el rebuig general inicial ha esdevingut un clàssic de culte amb himnes com No Fun, 1969 i I Wanna Be Your Dog.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Koko-Jean Davis, cantant..
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.
Hi col·labora: Black Music Festival

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat