El mercat internacional. Oportunitats i riscos per a projectes musicals | La Marfà

GIRONÈS VIRTUAL 18h Curs de gestió en el sector musical

CURS DE GESTIÓ EN EL SECTOR MUSICAL

PREU: 120€ curs complet (12 sessions), 10 € sessió individual
DIA: Dimecres 21 de febrer
HORÀRI: De 18h a 20h

Cada artista i projecte musical té la seva història i les seves pròpies característiques, però gairebé tothom somia en portar la seva música a festivals, mitjans i oients d’arreu del món. En aquesta sessió pràctica i interactiva analitzarem els factors decisius per a l'èxit o el fracàs de la internacionalització d'un projecte musical. Parlarem d'objectius i estratègies, de la recerca de col·laboracions, de trobades professionals i de finançament, entre altres coses.
L'objectiu d'aquesta sessió és formar-se una idea clara de com preparar el seu projecte per a la internacionalització sense malgastar els seus recursos.
A càrrec de Markus Rogue Rogozinski, responsable de booking internacional de l’agència Rootsound Music (després de ser el director de l’agencia Agents 4 Music durant més de quinze anys). Té més de vint anys d’experiència com a booker i representant de bandes internacionals, i és el mànager de Che Sudaka, banda de Barcelona que s’ha convertit en referent mundial gràcies a més de 1.600 concerts en 46 països.

A càrrec de: Markus "Rogue" Rogozinski, mànager

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat