Taller de tècnica i entrenament vocal amb Olga López

MANRESA  Conservatori de Música de Manresa   TALLER   16:00 H

Taller de tècnica i entrenament vocal
Lloc: Conservatori de Música de Manresa
Dia: Dimecres, 28 de febrer de 2024
Preu: Gratuït
Horari: 16:00h - 19:00h

A càrrec: Olga López

Organitza: Casa de la Música a Manresa, Conservatori municipal de música de Manresa, Festival TeMA

A partir de l’Estill Voice Training System (o Estill voicecraft) treballarem en grup diferents exercicis per a mantenir un treball vocal sa i maximitzar les opcions d’aquest instrument, la VEU.

Taller àpte per a tots els nivells. No és necessari tenir estudis de cant modern ni clàssic.
OLGA LÓPEZ ESPEJO

Inicia els seus estudis musicals amb l’especialitat de Violí i Cant clàssic en el Conservatori de Música de Manresa. Amb els anys, centra la seva carrera en el cant modern i el cant flamenc.

En Estill Voice Training System obté la titulació de Certified Master Teacher (CMT) el 2014, estudis realitzats amb Helen Rowson i Paul Farrington.

Imparteix cursos de tècnica vocal per a docents reconeguts i homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Vic i la Universitat de Girona i també realitza cursos de formació per a docents organitzats per l’Associació Catalana d’Escoles de Música de Catalunya.

Actualment, dirigeix i desenvolupa un projecte propi, “La veu, l’instrument màgic”, amb la intenció de promoure i investigar la tècnica EVT amb nens i adolescents i ha dissenyat i aplica un programa personal d’entrenament vocal per a docents.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat