Sessions LP #55 "The Stooges" de The Stooges | La Marfà

GIRONÈS   La Marfà   SESSIONS LP   18h

Sessions LP #55 "The Stooges" de The Stooges, amb Jordi Bastida
Lloc: La Marfà, Girona
Dia: Divendres 22 de desembre
Preu: Gratuït
Horari: 18:00h

LP #55 "The Stooges" Iggy Pop tenia una visió, volia una banda per recrear el blues a la seva manera, tal com eren les actuacions de la banda en viu: provocadores, violentes i molt sorolloses. El resultat fou el disc homònim de debut de The Stooges (Els Xiflats) publicat el 1969. Un treball amb vuit cançons que reciclaven riffs de guitarra del rock lisèrgic i patrons rítmics robats al rhythm-and-blues tocats compulsivament com a base d’improvisacions lliures de caire avantguardista.
L’àlbum es considera un dels pilars fundacionals del protopunk i del garatge, i tot i el rebuig general inicial ha esdevingut un clàssic de culte amb himnes com No Fun, 1969 i I Wanna Be Your Dog.
A càrrec de Jordi Bastida, músic i productor musical, és guitarrista de bandes com Els Pets, Trau o Carlos Sadness.s


SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Jordi Bastida, músic i productor musical, és guitarrista de bandes com Els Pets, Trau o Carlos Sadness.
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat