PRESENTACIÓ "Soundsystem" i "Macrofestivales"

TERRASSA ATENEU CANDELA 19:30 h.


PRESENTACIÓ "Soundsystem. El poder político de la música" i "Macrofestivales. El agujero negro de la música" amb Luis Soldevila i Nando Cruz
Lloc: Ateneu Candela (c/Montserrat 136)
Preu: Gratuït
Horari: divendres 20 d'octubre de 2023 a les 19:30h


Casa de la música Terrassa i la llibreria Synusia us convidem al cicle de diàlegs "Músicas para el agite" que es desenvoluparà en dos sessions durant els mesos d'octubre i novembre.

La primera sessió tindrà lloc divendres 20 d'octubre, a les 19:30h, a la llibreria Synusia i partirà de la presentació de dues obres: Sound System. El poder político de la música (2018, Katakrak) i Macrofestivales.El agujero negro de la música (2023, Península) Pel conversatori ens acompanyaran Nando Cruz, autor dels textos, Luis Soldevila, traductor, i Citlali Hernández i Eloi El Bon Noi de Toplap Barcelona. Dinamitza el diàleg Núria Casanovas (sòcia de Synusia).

Nando Cruz és un periodista musical des de finals dels anys vuitanta. Ha col·laborat en programes de televisió com Sputnik (Canal 33) i Música Moderna (BTV), emissores de ràdio (Ràdio Ciutat Vella, iCat FM) i revistes (Popular 1, Rockdelux, Factory...). Actualment publica a El Periódico de Catalunya, Nativa i Time Out Barcelona. És autor dels llibres Una semana en el motor de un autobús: la historia del disco que casi acaba con Los Planetas, Pequeño circo: historia oral del indie en España i Mazoni: 31 dies de gira, 31 dies tancat.[1] El 2016 va col·laborar amb el llibre Cultura en tensió, de Raig Verd, amb altres autors com Lucía Lijtmaer, César Rendueles, Marina Garcés, Ramon Faura i Joan Miquel Gual.[2] És autor d'obres com Sound System. El poder político de la música (2018) i Macrofestivales (2023)
Luis Soldevila (Santa Cruz de Tenerife, 1982) és traductor i cooperativista a Katakrak Liburuak i militant de Iruñea Nola? Ha traduit Sigue adelante. Raza, poder y música en Nueva Orleans (2017) i Sound System. El poder político de la música (2018)
Citlali Hernández és artista digital multidisciplinar nascuda a Mèxic i resident a Barcelona. Investiga les implicacions del cos i l’ús de les noves tecnologies a les arts. Ha presentat alguns dels seus projectes en diversos espais i festivals com: CCEMx (Cd.Mx), CMMAS (Morella), Centre Cultural GAM (Santiago de Xile), Centre Cultural L’Estruch (Sabadell), SALA OFF (Valencia), Fira d’Art Contemporani JustMAD 15 i 17 (Madrid), Festivals ECOSS 18 i 19 (Barcelona). Actualment participa en la docència universitària, és artista resident a Hangar, centre obert d’investigació i producció artística i és doctora per la Universitat de Vic (UVic) i el Centre Universitari de Disseny de Barcelona BAU. També és membre actiu del col·lectiu live coding Toplap Barcelona.
Eloi El Bon Noi és compositor i artista digital. És membre actiu del col·lectiu de live coding Toplap Barcelona.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat