Sessions LP Km 0. "Arar" del duet Arar | La Marfà

GIRONÈS VIRTUAL i PRESENCIAL 19h SESSIÓ LP KM0

SESSIÓ LP KM0, amb ARAR

PREU: Gratuït
DIA: Dimecres
HORÀRI: 18h, obertura de portes a les 17.45h LLOC: Biblioteca Salvador Allende


Remoure la terra per sembrar un so càlid, íntim i embolcallant. El duo Arar fusiona veus, corda i vent en composicions que neixen de les dues integrants, Marina Tomàs i Maria Cruz, i de la recerca sonora dels seus instruments. Aquest any 2023 han presentat el seu primer àlbum, Arar, format per deu temes propis, que generen un univers sonor únic, compost per cançons purament instrumentals, o amb lletres en català i en castellà. Són cançons que parlen de la superació vital que comporta el mateix fet de viure i de les diverses maneres d'encarar els reptes que ens depara el camí.
SESSIONS LP Km 0. AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS DE PRODUCCIÓ GIRONINA.
Seguint l’estela de les Sessions LP, cicle d’audicions comentades d’àlbums, les Sessions LP Km 0 es fixen en produccions discogràfiques singulars realitzades a la comarques gironines, i on és el propi artista qui comparteix i explica en primera persona la seva obra. De cada Sessió LP Km 0 se’n fa també una càpsula audiovisual. A càrrec de: Marina Tomàs, compositora i guitarrista, i Maria Cruz, compositora, saxofonista, cantant i teclista.
Ho condueix: Edu Bonet
Organitza:La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat