WEB3: LA REVOLUCIÓ SERÁ TOKENITZADA?

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA 19:00 h.

A càrrec de: Frankie Pizá i Arnau Sabaté (creadors de la plataforma GUZZU).

Dijous 25 de maig
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció prèvia per accedir online a la trobada)

GUZZU és una plataforma web 3 que té per objectiu portar el digital marxandatge a la indústria de la música a través d'NFTs. Una start-up de Barcelona nascuda el febrer de 2022 i fundada per Frankie Pizá i Arnau Sabaté. Els dos creadors acumulen una llarga trajectòria en la indústria de la música, havent passat per càrrecs de responsabilitat en top players de la indústria de la música (Primavera Sound, Discogs, Red Bull Music Academy, Jägermusic o Sinnamon Records).

Sota el títol "Web3: La Revolució Será Tokenitzada?", impartiran una xerrada en la qual explicaran de forma senzilla quins són els beneficis que aporta web 3 i la tecnologia blockchain a la indústria de la música, i el seu poder de disrupció per oferir un model de negoci més transparent, just i descentralitzat per artistes i empreses musicals. Tot per romandre al servei de l'economia creativa més enllà de tot el soroll i desinformació que ha sortit darrerament a la premsa. Ens trobem davant d'una tecnologia que molt probablement acabarà sent massiva en els cinc anys vinents, veient com totes les grans corporacions ja estan desenvolupant estratègies en aquest àmbit (Warner, Coachella, Nike, Twitter, Spotify, The Orchard). Ara és el moment de conèixer com serà el futur de la indústria de la música de la mà d'aquesta tecnologia disruptiva.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat