Diversessions | ALMA DE PATO

Lloc: ESPAI JOVE CA N'ARÚS - Av. Carrilet 312 - 08907 L'Hospitalet
Dia: 1er dissabte de mes
Preu: 5€ (+1 consumició)
Horari: 17:00h a 20:00h

ALMA DE PATO

Alma de Pato va sortir de l'ou a Barcelona el 2009. Quatre amics amb esperit musical juganer van començar una història improvisada d'alquímia sonora que va germinar la seva Rumba Afecte.
Des de llavors van brollar cançons que sonaven, movien i reien per places, bars i escenaris mentre s'unien nous integrants que van completar i van enriquir la família.

DIVERSESSIONS

(Antic Discconcert) // Tindran lloc el primer dissabte del mes a l’ESPAI JOVE CA N’ARÚS a les 17:00 on ofereixen un espai de trobada i convivència.
Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat