LA DISTRIBUCIÓ DIGITAL. DADES I CONSELLS

La Marfà CURS DE GESTIÓ EN EL SECTOR MUSICAL 18 h VIRTUAL



A la Marfà de Girona

PREU: 10€

HORA:18 h

En aquesta sessió es tractarà sobre com funciona tot l’ecosistema actual de la distribució digital de continguts musicals. Coneixerem com la indústria de la música gravada s'ha transformat, passant dels formats físics a l’era de l’streaming, i com s’ha creat una nova forma de consumir música que ha afectat tant el creador com el consumidor final.

Es veurà com funcionen plataformes com Spotify i com funciona una distribuïdora digital avui en dia, els diferents tipus de distribuïdores que existeixen i els serveis que ofereixen. Analitzarem com es reparteixen els royalties digitals, com s’interrelacionen les diverses parts implicades i quin paper juguen cadascuna d’elles. També es tractarà sobre el paper cada vegada més important que tenen les playlists i com s’hi pot accedir.

A càrrec: Ismael Comas, especialista en música i distribució digital. Amb una carrera de més de dues dècades com a professional en la indústria de la música, té un ampli coneixement del sector discogràfic i de l'ecosistema digital. Ha treballat en diferents discogràfiques com Warner Music, Roster Music o K Indústria, entre d'altres, sempre en els departaments comercials i de màrqueting.

El 2008 va fer el canvi a l'entorn digital amb The Orchard per a Espanya i Itàlia i també va ser el responsable de Believe a Espanya i Amèrica Llatina. El 2018 és el responsable de la posada en marxa de Ditto Music a Amèrica Llatina i Espanya. Des del novembre del 2021 és el country manager d’Onerpm a Espanya, una de les distribuïdores líders del mercat mundial amb presència a més de catorze països i un catàleg de més de 750.000 artistes.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat