MESURAMENTS ACÚSTICS AMB AUDIOTOOLS

ON-LINE (ZOOM) 19:00 h.

A CÀRREC DE PEP BARRACHINA
EL PRÒXIM 16 DE JUNY DEL 2020
DURACIÓ: 2H
PREU: GRATUÏT
PLATAFORMA: ZOOM (Rebràs un what's app abans de la cita)

Curs adreçat a tècnics de so i a persones interessades en fer mesuraments acústics d’espais o de resposta d’altaveus i equips de so. Per a una bona sonorització d’un concert, d’una sala d’escolta, d’una cabina d’enregistrament o de qualsevol espai interior o exterior és necessari conèixer la resposta acústica tant dels elements electroacústics (equip) com de l’espai en si mateix. Això ens generarà una informació vital a l’hora d’ajustar l’equip i també per prendre mesures correctores a l’espai.

I el primer pas per tenir tota aquesta informació és fer un mesurament acústic. En aquest curset explicarem com fer-ho amb una aplicació específica anomenada AUDIOTOOLS.

Entre tots els assistents sortejarem per cortesia d’Aplicacions Audiovisuals un micròfon de mesurament uTestMic, de grau professional i calibrat, que és l’ideal per funcionar amb AUDIOTOOLS

PROFESSOR: PEP BARRACHINA
Professor d’Instal·lacions de so, Electroacústica i Components i d’Instal·lació i muntatge d’equips de so. Fundador d’empreses com BTM SOUND, MULTI-ART PRODUCCIONS i APLICACIONS AUDIOVISUALS, totes vinculades a l’espectacle en diverses vessants. Té una llarga experiència en disseny i execució d’instal.lacions electroacústiques.

Formació de FP d’Electrònica Industrial (1986), Disseny de Sistemes (1998) i Operador SIM (1999) de Meyer Sound, Diploma d’Especialització en Sistemes d’Àudio i Sonorització (1998), Diploma d’especialització en Medició de Contaminació Acústica (2005) i Diploma d’Especialització Professional en Sistemes de Telecomunicació (2012) per la Universitat de València, Acústica Arquitectònica de Brüel&Kjaer (2007).

Compagina la direcció i docència a l’ETECAM amb l’activitat professional a APLICACIONS AUDIOVISUALS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat