ORGANITZACIÓ DE LES MESCLES, TIPS I EXEMPLES DE LA VIDA REAL (PART 2)

ON-LINE (ZOOM) 19:00 h.

A càrrec de Toni Castaño 'Nyanyo' Productor musical, enginyer de so i encarregat de dissenyar la Sala Stroika
DURACIÓ: 2.00 H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PLATAFORMA: ZOOM (Rebràs un what's app abans de la cita)

Durant dos dies (dilluns 15 de juny i dilluns 22 de juny), Toni Castaño ‘Nyanyo’ ens impartirà una masterclass online sobre “Organització de les mescles, tips i exemples de la vida real”. Quatre hores en les quals aprendre les eines bàsiques per dur a terme una bona mescla, com la dinàmica i els nivells d’streams, l'equalització, la modulació, els efectes de pitch i time stretch, la compressió paral·lela, la creació de l’espai sonor o les diferents normatives de loudness per a broadcast. Tot allò explicat amb exemples i múltiples casos pràctics.

Reconegut i experimentat productor musical i enginyer de so, a més de ser qui va dissenyar la Sala Stroika: Toni Castaño ‘Nyanyo’ serà l’encarregat d’impartir aquesta completa masterclass de mescla. Les cites seran els propers 15 i 22 de juny, a partir de 19.00h, vía ZOOM. Els inscrits rebran un WhatsApp hores abans, amb tota la informació i indicacions del curs.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat