SESSIONS LP: BLOOD ON THE TRACKS DE BOB DYLAN AMB JOANA SERRAT

DIJOUS 19 DE NOVEMBRE

PREU: Activitat gratuïta

La sessió es podrà veure des de www.bibgirona.cat i des de bit.ly/bibgirona78rpmConsiderada la darrera gran obra mestra de Bob Dylan. En el seu enèsim gir creatiu, el bard de Minnesota ens presenta un artista despullat, adolorit i decebut amb l'amor. Aquest quinzè treball, publicat l’any 1975, consta de deu cançons amb un marcat caràcter literari i una clara influència de la pintura en la creació de les seves lletres. "If you see her, say hello" o "Tanglet up in blue" són alguns dels títols destacats de Blood On The Tracks, que pren d’inspiració un esdeveniment recent molt significatiu per a l’artista: la ruptura sentimental amb Sara, la seva parella.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR L’Espai Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat