EL ROL I IMPORTÀNCIA DEL BAIX COM A INSTRUMENT AMB VIC MOLINER | ONLINE

A càrrec de: Vic Moliner (Baixista, contrabaixista i productor musical d’artistes i bandes com Clara Peya, Paula Grande, Magalí Sare, Pau Brugada o Marala)

Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)

Dijous 4 de novembre
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció previa per accedir online a la trobada)

Vic Moliner impartirà una sessió formativa sobre el rol i la importància del baix dins la música. Com conduir-ho, dirigir-ho i donar-li forma. A més a més, compartirà la seva visió de la música i especialment d'aquest instrument; i els recursos, tècniques i fonts d'inspiració que donen forma i sentit a aquesta perspectiva.

Vic Moliner és baixista, contrabaixista i productor musical. Junt a Pau Brugada té el seu propi estudi Olivera. A més, encapçala el seu propi projecte musical i co-lidera amb Clara Peya la banda Índiga.

Com a productor, ha treballat amb artistes com Clara Peya, Guadi Galego, Paula Grande, Germà Negre, David Mauricio, Magalí Sare, Pau Brugada, Xavi Torres Trio i Marala.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat