HOME STUDIO 2: L'escolta i l'acústica

ON-LINE (ZOOM) 19:00 h.

A CÀRREC DE PEP BARRACHINA
EL PRÒXIM 3 DE JUNY DEL 2020
DURACIÓ: 2H
PREU: GRATUÏT
PLATAFORMA: ZOOM (Rebràs un what's app abans de la cita)

A pràcticament qualsevol llar, hi ha un ordinador o dispositiu digital capacitat per a poder enregistrar àudio. Si a això hi afegim una gran oferta de material complementari com poder ser previs, conversors i micròfons i sofware a l'abast de tothom, només ens manca el més important: saber com funciona. En aquest curset, t'explicarem amb només 4 sessions tot el que et cal per enregistrar els teus temes a casa i no fracassar en l'intent.

PROGRAMA
Tipus de monitors
Tipus d'auriculars

PROFESSOR: PEP BARRACHINA
Professor d’Instal·lacions de so, Electroacústica i Components i d’Instal·lació i muntatge d’equips de so. Fundador d’empreses com BTM SOUND, MULTI-ART PRODUCCIONS i APLICACIONS AUDIOVISUALS, totes vinculades a l’espectacle en diverses vessants. Té una llarga experiència en disseny i execució d’instal.lacions electroacústiques. Formació de FP d’Electrònica Industrial (1986), Disseny de Sistemes (1998) i Operador SIM (1999) de Meyer Sound, Diploma d’Especialització en Sistemes d’Àudio i Sonorització (1998), Diploma d’especialització en Medició de Contaminació Acústica (2005) i Diploma d’Especialització Professional en Sistemes de Telecomunicació (2012) per la Universitat de València, Acústica Arquitectònica de Brüel&Kjaer (2007). Compagina la direcció i docència a l’ETECAM amb l’activitat professional a APLICACIONS AUDIOVISUALS.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat