Sessions LP #58 "If I Should Fall from Grace with God" de The Pogues | La Marfà

GIRONÈS   La Marfà   SESSIONS LP   12h

Sessions LP #58 "If I Should Fall from Grace with God" de The Pogues amb Adrià Cortadellas
Lloc: La Marfà, Girona
Dia: Dissabte 20 d'abril
Preu: Gratuït
Horari: 12:00h

LP #58 "If I Should Fall from Grace with God"
Shane MacGowan tenia una visió quan va fundar The Pogues a principis dels anys vuitanta: fer que la música tradicional irlandesa arribés a tot el món. I, tot i la seva erràtica actitud pròpia d'un adolescent punk, es pot dir que abans del tombant de dècada ja ho havia aconseguit. La fusió de la música tradicional irlandesa amb el punk rock com a coixí de cançons de forta càrrega política els comportaren l’èxit internacional, especialment amb el seu tercer disc If I Should Fall from Grace with God.
A càrrec d’Adrià Cortadellas, cantant i guitarrista de Fetus.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Adrià Cortadellas, cantant i guitarrista de Fetus
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat