La creació interdisciplinària i l'aplicació de la IA en aquest camp | La Marfà

GIRONÈS XERRADA 18h La Marfà

FONDEJAR EN LA MÚSICA

PREU: Gratuït
DIA: Dijous 25 d'abril
HORÀRI: De 18h a 20h

En aquesta xerrada, Núria Andorrà explicarà des de la pràctica artística quines són les eines que utilitza per crear espectacles interdisciplinaris i quines són les motivacions que la porten a unir diferents disciplines artístiques al mateix nivell jeràrquic. Es parlarà d’estratègies d'interacció amb eines d'intel·ligència artificial en el context d'una producció artística interdisciplinària, així com de la captació de gest (amb sensors i visió per computador).
La sessió finalitzarà amb una breu improvisació.

CICLE FONDEJAR EN LA MÚSICA
El verb fondejar ens sol remetre al llenguatge marí, a ancorar una embarcació. Però és també sinònim de buscar, explorar, regirar, escorcollar... Aquest cicle proposa una mirada al voltant de la creació i l'experimentació sonora i la recerca de nous llenguatges musicals, a partir de tres sessions portades a terme per músics vinculats al Programa de suport a la creació de La Marfà.

A càrrec de: Núria Andorrà, compositora, percussionista i improvisadora.
Hi col·labora: Teatre Municipal de Girona.
Fotografia: Miguel Santos.
Activitat vinculada: 28/04 actuació de Núria Andorrà al Teatre Municipal de Girona


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat