LAURA POULAIN | “Damn It”

Data de llançament​: 11 de juny de 2021
Títol:​ “Damn It”
Artista​: LAURA POULAIN

“Damn It”, el nou single de Laura Poulain, és nostre. Una cançó molt especial, que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música. Seguint l’estela de “Stuff with Laura”, l’artista bagenca continua imparable amb aquesta nova etapa en la seva carrera musical, en la qual explora sons més electrònics, però sense perdre un àpex de l’essència que tant la caracteritza. Però com va iniciar aquest petit gran canvi? Ella mateixa ho explica: “va ser arran del confinament, en el qual vaig tenir bastant temps per posar-me a jugar amb instruments midi a través de l'ordinador”.

Tocs electrònics, potent influència de la música pop d’avui en dia i sonoritats dels anys 80. “M’encanten els sintetitzadors, les bateries electròniques, els efectes de so, provar i explorar sons completament nous i barrejar estils”, ens explica l’artista.

Gràcies a la beca d’enregistrament del Programa de Suport a la Creació, Laura Poulain va poder treballar amb el productor bagenc Oriol Puig “Puxi”, gravant així aquesta cançó, “DamnIt”. Un tema que parla“ d'aquella gent incapaç de lligar-se en una relació i de penjar-se de ningú, però de sobte, coneixen a la persona adequada i tot el seu passotisme, desapareix”.
TRACKLIST​
1. Damn It

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat