MAYONEDAY | For those who are still waiting for the call

Data de llançament​: 30 d’abril de 2021
Títol:​ ‘For those who are still waiting for the call’
Artista​: MAYONEDAY

MayOneDay presenta el seu EP de debut, anomenat ‘For those who are still waiting for the call’. Un primer treball discogràficnascut durant el període de quarantena, i que està carregat de cançons reflexives, properes, íntimes i dolces.Just el que necessitàvem en aquest present de desil·lusions i contradiccions: una banda que ens endinsi enun món alternatiu, ple de melodies reverberades i guitarres nostàlgiques. Uncrit a la introspecció i superació.

Banda manresanacreada per tres jovesamb ganes de parlar del tot i el res. Una banda nascuda amb la intenció de recrear un espai on tothom s'hi senti segur i inclòs, i en el qual poder-se refugiar en la nostra música.

Van irrompre amb molta força fa uns mesos amb el llançament del seu single“MakeItRight”; i ara ho han tornat a fer. Però és queaquest sols és l’inici de tot el que està per venir, i és que durant els propers mesosarrasaran amb l’arribada del seu primer videoclip i amb el concert KM.0 que donaran a la SalaStroika. Tot allò gràcies al Programa de Suport a laCreació 2021 de Cases de la Música, amb el qual han estat becades.
TRACKLIST​
1.Burned Lies
2.Indiana
3.The song I wish Icould show you at 4AM

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat