MORGAN + POL BATLLÉ I RITA PAYÉS (OPENING BAND) | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

MORGAN + POL BATLLÉ I RITA PAYÉS (OPENING BAND)
Preu: Ant: 27.56 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

MORGAN + POL BATLLÉ I RITA PAYÉS

MORGAN
“The river and the stone” és el títol triat per al tercer treball d'estudi de Morgan. Un disc que presenten en la seva gira “The River Tour”. El nou àlbum d'estudi de Morgan és un conjunt de deu cançons en les quals van començar a treballar després del confinament en 2020. És el resultat de moltes converses, moltes hores de creació conjunta i, sobretot, de gaudir de fer música amb amics. Després de gairebé un any de treball van viatjar a França, a l'estudi Le Manoir de Léon, al costat de Campi Campón en la producció. Està barrejat per Stuart White (Beyoncé, Autolux) a Los Angeles i masteritzat per Colin Leonard (SING Mastering) a Atlanta, GA.

POL BATLLÉ I RITA PAYÉS
Pol Batlle és una nova glopada enèrgica que et pot tombar d'una sola cançó. Un cantant amb altíssims dots per la interpretació que converteixen cada tema en un viatge d'aquells que costa oblidar. El 2022 va presentar SALT MORTAL. El seu primer treball produït pel guardonat als Latin Grammys Juan Berbín i acompanyat de la veu de luxe de Rita Payés. Una intimitat consumada, la màgia de l'hàbit i la poesia del gest. La gira de presentació l’ha portat pels auditoris més importants del país, Espanya i Itàlia. Amb un missatge de la crítica inequívoc: el duet d’en Pol i la Rita és puro màgia. Així ho ha determinat Mondo Sonoro col·locant el disc al TOP10 durant més de 8 setmanes. Va despedir l’any passat amb la publicació d’un nou single a la mundialment coneguda plataforma COLORS, per on hi han passat artistes com Billie Eilish, Alicia Keys o Nathy Peluso.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat