ALAVEDRA + BERNARDA | Let's Festival

Let's Festival El Pumarejo Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

ALAVEDRA + BERNARDA
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: El Pumarejo, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:30h - Concert: 21:00h

ALAVEDRA + BERNARDA
ALAVEDRA
De totes i cadascuna de les paraules que existeixen en el ric i inabastable vocabulari espanyol, Alavedra, després d'anys d'incansable cerca i unes quantes cançons pel mig, han donat amb les dues que més els representen: Uf venga. El “uf”, el gemec primigeni, la mala cara, l'eufemisme de mandra que alimenta cadascuna de les decisions de la banda sempre de la mà del “venga”, l'indici d'esperança, la llum al final d'un túnel llarguíssim al qual t'enfrontes a 40o, sense aigua i sense cobertura, l'última natilla en el fons de la nevera que mogut per una fe inexplicable t'obstines a buscar encara sent conscient de la seva més que probable inexistència.
“Uf Venga” és el nom del primer disc d’Alavedra, cosa que no hagués estat possible sense la titànica, cíclica i irremeiable batalla entre tots dos conceptes.
8 cançons que neixen de les cendres del Sonido Carmel i de les intrèpides aventures dels nostres 4 herois, Xiri, Genís, Dani i Ret enfrontant-se a pit descobert contra la sempre temible vida quotidiana.

BERNARDA
Bernarda és Bernat Cuyàs Vilà artista multidisciplinari nascut a Barcelona que desenvolupa les seves cançons i vídeos per gust i necessitat. Havent estat en l'escena musical durant diversos anys, el 2021 Bernat va decidir començar el seu projecte en solitari amb el qual pretén mostrar amb total honestedat, els seus gustos, influències i tendències que li defineixen a través de les seves cançons i l'imaginari estètic dels seus vídeos. Combinant català i castellà el seu “pop melancolia” es defineix per cançons senzilles i tranquil·les sobre amor, inseguretat i perduda, on els seus estudis de jazz cada vegada influeixen amb major intensitat l'aura del seu so.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat