DOBLE | SALA LH

SALA LH SALA SALAMANDRA19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concertDOBLE
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. del Carrilet, 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concert

DOBLE
El raper Doble és un dels artistes urban amb més projecció internacional de casa nostra.
Des de la seva Girona natal i acompanyat del seu fidel productor Hug Sound de l’estudi Basement Records (Santa Salut, Swit Eme, Grind...), ha aconseguit que les seves cançons arribin a molts racons del món, sumant gairebé trenta milions de reproduccions i 140K seguidorxs només a Youtube.
Posseïdor d’un flow contundent, les barres de Doble sumen ja dos discos, "Living the hug life" (2019) i "Comercial Shit" (2020) i moltes col·laboracions amb artistes com Lupita’s Friends, Soukin i Carrion, integrant de Space Hammu. Al llarg de maig i juny, Doble publicarà amb el segell barceloní Halley Records cinc cançons que formaran part del seu tercer treball, una mixtape anomenada “Quizás” que el consolidaran a la primera línia de la potentíssima escena urban catalana i espanyola.

Torna la música a les sales
En aquests moments que encara no és possible reprendre algunes activitats musicals, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.
Al mes de juny es realitzaran un total de 24 concerts a les cinc sales de directe de la ciutat.

SALA LH - OBJECTIUS DEL PROJECTE
Oferir a la ciutadania de l’Hospitalet concerts en directe amb un format adaptat a les sales de la ciutat que participen a SALA LH.
Donar visibilitat, activitat i continguts a les sales de concerts de la ciutat amb grups rellevants de l’escena musical.
Donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat