VALIRA | SALA LH

SALA LH SALA SALAMANDRA19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concertVALIRA
Lloc: SALA SALAMANDRA - Av. del Carrilet, 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h30 Obertura de portes | 20h00 Inici del concert

VALIRA
“Supernova”, el segon àlbum de VALIRA, va veure la llum el 12 de febrer 2021. Supernova és una explosió estel·lar que pot veure's de forma molt notable en llocs de l'esfera celeste, encara que en aquest cas, aquesta explosió ha arribat fins a la Terra per a mostrar-se en forma de música.
“Supernova” (Propaganda Pel Fet!, 2021) és el segon disc de la banda valenciana VALIRA, liderada per Juan Zanza.

Mentiríem si diguéssim que, després del seu pas per la Raiz, no requeia sobre les seves espatlles un pes considerable però, amb el seu primer treball en solitari (“Ecos de Aventura”, març 2019) va deixar clar que malbarata talent i qualitat musical, igual que la resta dels seus companys d'equip.

Torna la música a les sales
En aquests moments que encara no és possible reprendre algunes activitats musicals, la Regidoria de Cultura torna a depositar la seva confiança en la gestió de l’ASACC per oferir una programació a les sales de concerts de la ciutat.
Al mes de juny es realitzaran un total de 24 concerts a les cinc sales de directe de la ciutat.

SALA LH - OBJECTIUS DEL PROJECTE
Oferir a la ciutadania de l’Hospitalet concerts en directe amb un format adaptat a les sales de la ciutat que participen a SALA LH.
Donar visibilitat, activitat i continguts a les sales de concerts de la ciutat amb grups rellevants de l’escena musical.
Donar suport i generar feina a dos dels agents més fràgils de la cadena de la música en directe com són els artistes i el personal tècnic i auxiliar.


L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat