RAP DE GIRONA FEST | YEZIR BOY + BABAFLOW

LA MARFÀ 17h.

La Marfà

Diumenge 30 de maig

PREU: Entrada gratuïta amb reserva prèvia

17 h - Taula rodona: hip hop i consciència crítica amb el Moviment Afrobanyolí Social

En el marc de la 6a edició del Rap de Girona Fest es celebrarà la taula rodona “hip hop i consciència crítica” dinamitzada pel Moviment Afrobanyolí Social (MAS) on es parlarà sobre la seva lluita per generar espais on totes les persones es puguin expressar i manifestar lliurement. MAS és una organització que ha esdevingut un pont entre la societat d’acollida i la societat africana amb l’objectiu d’afavorir la inclusió del col·lectiu i crear un vincle amb les persones joves per enfortir el coneixement mutu i agermanar les diverses cultures que conviuen a Banyoles.

18.30 h - Actuacions musicals: Yezir Boy | Babaflow

En el marc de la 6a edició del Rap de Girona Fest viurem les actuacions musicals de Yezir Boy, artista saltenc que ens farà moure a ritme d'afrobeat i drill; i també del músic banyolí Babaflow, rap reivindicatiu amb un missatge clar per la lluita per la pau.

INSCRIPCIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat