RENALDO & CLARA | Let's Festival

Let's Festival | Edició Limitada Sala Salamandra 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT

RENALDO & CLARA
Preu: 12 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: 20:00h Obertura de portes. 20:30h Inici del concert


RENALDO & CLARA
Renaldo & Clara, el projecte liderat per Clara Viñals, torna amb “L'amor fa calor”, un disc que recordarem com l'ascens definitiu del seu pop cap a una nova fita.

Si quedaven pocs dubtes sobre el talent de Renaldo & Clara, “L'amor fa calor” els ha dissipat per complet. Aquest nou disc, desprèn confiança i atreviment, i suposa una evolució en tots els sentits. Les noves cançons són plenes d'originals lletres que oscil·len entre una honestedat desarmant i la ironia més punyent. Però no només són les lletres les que sorprenen en aquest disc. Les melodies són enganxoses i contagioses, pròpies de les grans cançons del gènere. I si seguim desgranant les cançons, no podrem passar per alt la producció, que demostra una riquesa sonora extraordinària, una evolució del so en aquest tercer disc fruit de la maduresa i l'experimentació.

Les cançons de Clara Viñals desborden personalitat, sense prejudicis ni encasellaments, demostrant així que Renaldo & Clara es troben en el seu millor moment.

“L'amor fa calor” ha estat gravat, mesclat i produït per Víctor Ayuso i masteritzat per Heba Kadry.

L'aforament de l'acte és limitat.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat