SIDONIE (en acústic) | SALA CAT

SALA LA RASA 64 20:00h   SALA CAT


SIDONIE (en acústic)
Preu: 20€
Lloc: Sala La Rasa 64. C/ de La Rasa, 64. 08221 Terrassa
Hora: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert

La Sala La Rasa 64 de Terrassa es suma a la programació de Sala Cat que es desenvoluparà al llarg dels propers mesos d'abril, maig i juny. El 24 d'abril trepitjarà l'antiga Faktoria, Sidonie. Sidonie és un grup català que sorgí a Barcelona a finals dels noranta. Els seus components són Marc Ros (cantant i guitarrista, entre altres instruments com el baix), Jesús Senra (segones veus, baix, sitar, guitarres elèctriques i acústica) i Axel Pi (bateria). En tots els seus treballs es nota una clara influència de George Harrison, Bowie, Pink Floyd, Syd Barrett, Primal Scream, The Beatles, Beach Boys o Beck Hansen.

Obtenint un gran èxit amb el disc debut Sidonie, els contractà una gran companyia (Sony Records) que, abans de sortir a la llum el seu últim treball, llançaren un disc de singles i cares B anomenat La Estación de la Libélula. Amb Sony Records han publicat diversos discos. Shell Kids, un disc que seguia els passos del seu debut però que no tingué tanta acceptació, Fascinado, treball on totes les cançons estan escrites en castellà, i Costa Azul, també en castellà. El 18 d'agost del 2009 llançaren el seu últim àlbum anomenat El incendio.

Les entrades es poden obtenir a l'enllaç que es troba a continuació per 20€. L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat